Frame your holiday

HOERA voor vakantie, het is Juli en voor veel mensen de start van de zomer vakantie. Of je nou op onderzoek gaat in een nieuw land of je nieuwe dingen gaat ontdekken in je eigen omgeving, zomer is de tijd om herinneringen te maken die je nooit meer wilt vergeten. En dat is nou het leuke, je hoeft ze ook niet te vergeten!
Met alle mobiele telefoons en camera’s van nu ga je ongetwijfeld veel momenten vast leggen, net zoals ik gedaan heb.
Je kunt je dus wel voorstellen dat ik blij was toen ik een bericht kreeg van fotofabriek.nl. dat ik een canvas mocht samenstellen. Een geweldig idee om je allermooiste momenten elke dag te herinneren. Zelf had ik zoveel foto’s dat ik bijna niet kon kiezen. Maar het is gelukt. en ik ben super blij met het resultaat.

Met de photo editor is het super gemakkelijk om je eigen collage samen te stellen. Er zijn vele opties beschikbaar, zo kun je bijvoorbeeld een vierkant, een horizontaal of een verticaal design kiezen, 1 tot 4 foto’s, verschillende formats en je kunt ook nog eens clipart of teksten toevoegen. Eigenlijk alles om je gepersonaliseerde canvas in elkaar te zetten.
De levering van mijn product was super snel, netjes ingepakt en het resultaat mag er zijn.
Het enige minpuntje voor mij is dat je beter voor een premium kwaliteit canvas kunt gaan want de textuur van het doek vervaagt de foto’s een beetje en dat is zonde. Zorg dus ook dat je een goede kwaliteit foto levert.

De website heeft nog veel meer te bieden, ze verkopen namelijk ook een hoop andere producten zoals kalenders, een wijd arrangement aan kaarten, fotoboeken en telefoonhoesjes.

*Deze post is in samenwerking met fotofabriek.
**Deze post is geschreven naar eigen inzicht en op basis van een 30/20 horizontaal design.

2 thoughts on “Frame your holiday

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.