Buckle boots


Finally I’ve got my beloved buckle booties! I’ve wanted these for a while now but real leather ones are a little bit above my budget for now.Eindelijk heb ik een paar van deze super leuke laarsjes. Ik zag ze steeds overal op het internet voorbij komen maar de leren varianten en grote merken zijn ver boven mijn budget.
Totdat ik deze buckle boots van ModeMusthaves voorbij zag komen. Inmiddels is dit merk ermee gestopt maar ik ben er nog steeds heel blij mee!


Deze boots zijn echt een enorme trend op dit moment en je ziet ze in bijna elk magazine, de catwalk en bij veel bekende sterren.
Ze zijn gemaakt van imitatie leer en hebben een rubberen zool. Het enige minpuntje voor mij is dat ze best wel een erg kraak/piep geluid maken tijdens het lopen. Verder heb ik eigenlijk alleen pluspunten kunnen ontdekken, zo geven ze een stoere draai aan je outfit en passen bij eigenlijk bij alles wat je draagt!
Ik vind ze super leuk staan bij deze skinny, door de riempjes en de studs hebben ze in de foto’ ook wel een beetje een western look waar ik van houd.
Ik kocht ze voor maar €44,95

6 thoughts on “Buckle boots

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.