Lottie’s road look #1

Hey daar, ken je me nog?! In minder dan een maand begint de long-awaited road trip.
En op een leuke reis wil ik natuurlijk het beste voor de dag komen in mijn vakantie kiekjes. Nu ben ik stiekem al wat outfits aan het gaan samenstellen en heb ik het een en ander bij elkaar geshopt. Er zijn 5 outfits in verdeeld over twee posts. Ik hoop dat je ze leuk vindt!

Outfit No.1 
Het lijkt me duidelijk dat ik geen laarsjes met hak, of hakken in het algemeen mee neem. Ze staan gewoon beter bij de outfit dan mijn bergschoenen haha. De kleur van het vest is echt lekker zomers, en stiekem heb ik een beetje gelet op het feit dat de kleuren goed passen bij het landschap van ”The States”. Hij past ook perfect bij mijn rode haarkleur.
De shorts zijn een mom-fit model, we verkopen ze op mijn werk en toen wilde ik hem gelijk al hebben.

Laarsjes, short en bralette – ZARA
Vest – Forever 21

Outfit No.2
Deze tweede outfit bestaat uit makkelijke basics. Als je op reis gaat denk er dan zeker aan om wat basics mee te nemen. Zo hoef je je koffer niet helemaal vol te proppen maar heb je wel veel om te combineren.
Omdat ik naar plekken ga waar het super warm is kan ik natuurlijk niet helemaal zwart gekleed.
Dat zou net zoiets zijn als wanneer je gaat hiken met hakken aan.  De trui is lekker licht en kun je mooi om je middel knopen als het te warm is, het t-shirt is eigenlijk lang, je kunt hem als jurkje dragen maar ook gewoon als t-shirt.  Gecombineerd met een high-waisted short en klaar is kees.

T-Shirt & Short – H&M
Trui – Forever 21
Choker – Bershka
Sneakers – Converse 

Outfit No.3
Last but not least, outfit nummer drie is ook vrij basic. Je kunt natuurlijk niet op road trip zonder ringer t-shirt haha. Deze herinneren mij altijd aan van die high school films of vroeger van die films over summer camps. Eerst vond ik het printje op dit shirt wat cheesy aangezien ik ook naar Yosemite ga. Maar het is mijn favoriete park dus ik ga lekker met dat shirt aan lopen! Gecombineerd met de vintage mom-fit en makkelijke sneakers en ook nog eens een super outfit om je in te bewegen.

Welke outfit vind jij het leukste?
Heb je nog tips voor dingen die ik mee moet nemen op reis?

2 thoughts on “Lottie’s road look #1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.