Lottie’s road look #2

Hier is hij dan, deel 2 van Lottie’s road looks. Deze post is iets meer girly.
Ik ben echt verliefd op outfit 1, het liefst zou ik dit elke dag wel willen dragen.

Outfit No.4
Eigenlijk is het helemaal geen jurk maar een playsuit in vermomming. En ja, je hebt gelijk die cacti staan geweldig als decoratie maar hebben totaal geen toegevoegde waarde. Ik hoop dat je het er alsnog leuk uit vind zien. Ik heb het gecombineerd met mijn favoriete enkellaarsjes en dan die hoed, ik krijg er helemaal een country/western idee van. Mocht je geen laarsjes hebben, bruine loafers of simpele ballerina’s passen er ook perfect bij. Ik ben echt helemaal fan van de jumpsuit, ik kan het niet vaak genoeg zeggen de borduursels op de top zijn gewoon te schattig!
Playsuit – ZARA
Hoed – Forever 21 
Buckle boots – Modemusthaves
Cacti – Ikea


Outfit No.5
Yessss dear mermaids, deze look is voor jullie. Deze pastel-gele jurk is super comfortabel en ook nog eens heel erg leuk. En wat denk je van de tas? Is hij niet super cute? Zoals je misschien wel weet ben ik de laatste tijd helemaal into holografische spullen, ik had al twee van dit soort tassen maar ik moest deze er gewoon bij hebben. De schelpvorm maakt het helemaal af. 
Het leuke aan deze outfit is dat hij bij vele gelegenheden past, je kunt erin naar het strand maar ook gewoon mee naar de stad. Om het zeemeermin gevoel af te maken heb ik er geen vissenstaart (haha) maar een schelpen ketting bij gedaan en de coolste zonnebril uit mijn bezit.

Jurk – Forever 21
Tas – Primark 
Ketting – H&M

Laat me weten wat je vind in de comments!

3 thoughts on “Lottie’s road look #2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.